26.12.2010

IN COMPARATIE CU BIBLIA (III)


Postat de :Gaby





As dori in aceasta postare sa vorbesc putin despre perle.In Biblie mai sunt numite margritare.


Stim cu totii ce este o perla...
O perla se formeaza atunci cand intre cochilia si mantaua unei scoici intra un graunte de nisip sau un parazit, mantaua este iritata si secreta sidef (carbonat de calciu si conchiolin) depunand in jurul acelui corp straturi concentrice de material. Acesta lupta cauzeaza multa durere.



sa revenim la Cuvantul lui Dumnezeu care spune:



45. Imparatia cerurilor se mai aseamana cu un negustor care cauta margaritare frumoase.


46. Si, cand gaseste un margaritar de mare pret, se duce de vinde tot ce are si-l cumpara.


(Matei 13:45,46)


aceste versete le putem compara cu bunul Dumnezu care, dupa ce omul a cazut in pacat, iubind-ul foarte mult, L-a dat pe singurul Sau fiu ca sa moara, pentru ca omul sa obtina din nou sansa la mantuire.


Asa cum o perla lupta ca sa obtina ceva pretios, chiar daca aceasta lupta este dureroasa, si noi trebuie sa luptam ca sa obtinem un lucru foarte pretios, mantuirea.




Si, fara credinta, este cu neputinta sa fim placuti Lui!(Evrei 11:6 p.p.)


Dragostea nu va pieri niciodata. (1Cor.13:8)




cum perla are nevoie de acele doua substante pentru a duce la bun sfarsit acel proces, si noi trebuie sa avem dragoste si credinta.


Sunt multe perle in aceasta lume, dar nu toate sunt pretioase. oamenii de stiinta, datorita intelepciunii lor,o mare binecuvantare de la Dumnezeu, au inceput sa obtina perle si pe cale artificiala.Dar nu mai au aceiasi valoare, deoarece nu trece prin peroada suferintei, nu mai duce aceea lupta la sfarsit.




Acum dragul meu cititor....tu ce vei alege sa faci?Vrei sa alegi aceasta lupta lunga, grea, si in final sa catigi acel margaritar pretios?(mantuirea)....sau vei alege lupta cea mai usoara, lipsita de suferinte,de griji, si in final sa castigi un margaritar nepretios?




Bucura-te, tinere, in tineretea ta, fii cu inima vesela cat esti tanar, umbla pe caile alese de inima ta si placute ochilor tai; dar sa stii ca pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecata.(Ecleseastu 11:9)


Fiecare avem dreptul sa facem o alegere, fiecare dupa placul lui.


Domnul sa ne ajute sa facem alegerea cea buna !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu