21.05.2011

Moda

Deuteronom  22:5
 Femeia să nu poarte îmbrăcăminte bărbătească, şi bărbatul să nu se îmbrace cu haine femeieşti; căci oricine face lucrurile acestea este o urâciune înaintea Domnului Dumnezeului tău.

   Femeia să nu poarte îmbrăcăminte bărbătească........

Psalmi 45:13
Fata împăratului este plină de strălucire înăuntrul casei împărăteşti; ea poartă o haină ţesută cu aur.

  Multe persoane din ziua de astăzi doresc să fie la modă....

 "În cazul multora, nu contează cât de bine le stă ceva sau cât de frumos ar fi acel ceva; dacă moda s-a schimbat, totul trebuie refăcut sau aruncat...."
 "Dragostea de etalare produce extravaganță și distruge în mulți tineri aspirația către o viață nobilă"

"Nici măcar SABATUL și SERVICIILE DE ÎNCHINARE nu sunt scutite de dominația modei.
   Aceste momente sunt mai degrabă o nouă ocazie de etalare mai mare a puterii ei...Biserica este transformată într-un loc al paradei, iar îmbrăcămintea la modă este studiată mai mult ca predica...."

"La școală, prin îmbrăcămintea nepotrivită și incomodă, fetele nu sunt capabile nici de studiu nici de recreere."

"Caracterul unei persoane se judecă după stilul în care se îmbracă" Un gust rafinat, o minte cultivată se va descoperi prin alegerea unei vestimentații simple și adecvate."

                     (Educația - E.G.White - Legătura îmbrăcămintei cu educația)


=De Adrian B =



2 comentarii:

  1. depinde de ce se intelege prin simplu".....te poti imbraca cu ceva ce sa iti placa dar nu sa fie extravagant...dar nici nu tre sa ne imbracam cu fuste pana in pamant sau nu stiu cum.....
    ...dak va referiti la pantaloni ca imbracaminte barbateasca,,,hmmm..in biserik am vazut fete cu fusta mai indecente decat cele cu pantaloni,,,unele si maritate ,,,,unde e atunci ispita??? nu tre sa fim respingatori pt lume....,,,,iar fetele nu sunt incomode la scoala dak va referiti la asta.
    .....interiorul trebuie sa reflecte exteriorul, dar sincer am intalnit persoane care sunt stricte in privinta acaesta, dar au un ton rautacios cand vb cu ceilalti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exteriorul trebuie sa reflecte interioriorul...cel care nu pazeste aceasta ramura a poruncii..nu este un adevarat copil al Sau.

      Ștergere